Hozzávalók:

  • egy csomag zöld spárga (fogalmam sincs hány gramm, de a normál csomag ahogyan a legtöbb boltban árulják. Kb 10-13 szál lehet benne)
  • 2 dl mandulatej
  • 1 tk szárított zöldségkeverék
  • 1 vöröshagyma
  • kókuszolaj
  • 3 csipet szárított petrezselyem

Elkészítés:

  1. Kicsi kókuszolajon pároljuk meg az apróra vágott vöröshagymát.
  2. Adjuk hozzá a kockákra karikázott spárgát és öntsük fel 500 ml vízzel.
  3. Adjuk hozzá a sót, petrezselymet és a zöldségkeveréket.
  4. Főzzük puhára.
  5. Adjuk hozzá a mandulatejet, majd turmixoljuk össze az egészet.
  6. Forraljunk rajta még egyet és kész is.

Ezek is tetszhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

(C) Copyright 2018 - Minden jog fenntartva. Az oldalon található fotók, receptek írásos beleegyezésem nélkül nem közölhetők!