Tízóraira szuper, mert feltölt egész napra. Meleg banán és eper, “megfűszerezve” némi juharsziruppal, meg persze a ropogós felső réteg 🙂

Hozzávalók:

  • 4 banán, meghámozva
  • 200 gramm eper
  • 4 ek juharszirup
  • 150 gramm gluténmentes zabpehely
  • 70 gramm darált mandula
  • 1 teáskanál kakaópor
  • 1 teáskanál vanília kivonat/ vanília por
  • 2 evőkanál kókuszolaj/zsír
  • fél teáskanál fahéj

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
  2. Szeleteljük fel az epret és a banánt, keverjük össze.
  3. Egy kisebb tepsibe (kb 15×20 cm) tegyük bele a gyümölcsöt. Öntsük le 2 ek juharsziruppal.
  4. Süssük 10 percet.
  5. A kókuszolajat/zsírt melegítsük össze a fahéjjal.
  6. Keverjük össze a maradék juharszirupot, zabpelyhet, kakaóport, vanília kivonatot, és a fahéjas keveréket.
  7. Tegyük rá a megsült gyümölcsökre és süssük még 20 percet.

 

Ezek is tetszhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

(C) Copyright 2018 - Minden jog fenntartva. Az oldalon található fotók, receptek írásos beleegyezésem nélkül nem közölhetők!