Gofri:

Elkészítve ez a recept szerint: http://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/2017/05/paleo-gofri.html

Eperhab:

Egy magas falú edénybe tettem egy tojásfehérjét, és 4 darab apróra vágott epret illetve egy teáskanál Szafi négyszeres édesítőt. A kézi mixerrel (habverőkkel) felvertem kemény habbá. Egyből a legerősebb fokozatra kapcsoljatok, tartsátok egy helyben a gépet és ritkán keverjétek csak körbe. Így jó erős habot tudtok felverni. De óvatosan mert könnyen össze is eshet.

A gofrira rétegeztem a habot majd még eperrel díszítettem.

Ezek is tetszhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

(C) Copyright 2018 - Minden jog fenntartva. Az oldalon található fotók, receptek írásos beleegyezésem nélkül nem közölhetők!