Valahogy a földimogyoró mindig távol állt tőlem. De egy receptben alapvető hozzávaló volt, és nagyon megízlett, azóta megy mindenbe 🙂

Hozzávalók:

  • 2 banán
  • 100 gramm zabpehely
  • 100 gramm földimogyoró
  • 100 ml mandulatej
  • 2 evőkanál kesudióvaj
  • 1 evőkanál fahéj
  • 1 evőkanál méz
  • 1 teáskanál vanília aroma

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt.
  2. Robotgépben (kés funkcióval) turmixoljuk össze az egészet egyneművé.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsiben (kb 22×25 cm) süssük 180 fokon 12 percet majd 200 fokon 5 percet.

Ezek is tetszhetnek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

(C) Copyright 2018 - Minden jog fenntartva. Az oldalon található fotók, receptek írásos beleegyezésem nélkül nem közölhetők!